Flat Preloader Icon

Întrebări

Descoperă confortul și rafinamentul unui volan imbracat în piele premium! Oferim servicii de imbrăcare a volanelor în piele de cea mai bună calitate. Transformă-ți experiența la volan cu o piele autentică. Suntem disponibili în București și împrejurimi și suntem specializați în imbrăcarea volanelor în piele. Oferim soluții personalizate pentru a satisface cele mai exigente cerințe. Alege pielea veritabilă de cea mai bună calitate și redă volanului tău un aspect luxos și sofisticat cu o husa de piele specială. Contactează-ne acum pentru a transforma fiecare călătorie într-o plăcere, cu un volan imbracat în piele – alegerea perfectă pentru pasionații de mașini și confort la volan!

Lucrăm cu Piele de Calitate Premium și Alcantara

Alege pielea veritabilă de cea mai bună calitate și redă volanului tău un aspect luxos și sofisticat cu o husa de piele pentru volan. Contactează-ne acum pentru a transforma fiecare călătorie într-o plăcere, cu un volan imbracat în piele – alegerea perfectă pentru pasionații de mașini și confort la volan! Oferim, de asemenea, servicii de imbracaminte piele auto, pentru a adăuga eleganță și rafinament întregului interior al mașinii tale!

Ne Găsești și pe Facebook – Urmează-ne pentru Noutăți și Oferte Speciale

Da click aici pentru a ne urmări pe Facebook!

… și răspunsuri

Cine suntem?

O echipă tânară

O echipă tânară, dinamică, ambițioasă și cu chef de muncă, gata să facă oricând față provocărilor şi cerinţelor clienţilor. Încă din anul 2009, dorim să aducem un plus de confort în interiorul autoturismului dumneavoastră.


Ce facem? Sau cu ce ne ocupăm?

Îmbrăcăm în piele volane, manșoane, stâlpi, cotiere, schimbătoare, plafoane

Îmbrăcăm în piele volane, manșoane, stâlpi, cotiere, schimbătoare, plafoane, fețe de uși, centuri colorate sau chiar podele auto cu mochete. Colaborăm cu cei mai buni profesioniști pentru lucrări complexe de tapițerii. Lucrările se efectuează numai cu materiale de calitate superioară, precum piele naturală, Alcantara, mochetă premium, speciale pentru industria auto, importate de la furnizori de renume din Italia, Germania sau Austria.


Cum și unde facem programare?

Ne puteţi contacta la telefon 0757.077.770, pe WhatsApp sau prin email. Vă recomandăm ca pentru orice lucrare să luați în calcul o marjă de câteva zile de la data programării până la executarea efectivă a lucrărilor, datorită numărului mare de comenzi programate anterior.


Cât timp durează efectuarea lucrărilor?

În funcție de complexitatea fiecărei comenzi în parte, timpul de execuţie poate varia de la câteva minute la câteva ore sau chiar zile. Spre exemplu, pentru un volan – aprox. 3 ore, pentru un manșon – aprox. 30 min – 1 oră, pentru o cotieră – aprox. 1 oră și jumatate, pentru fețe de uși – 2h/buc, pentru plafon aprox 2-3 zile, etc. Pentru estimarea unui timp precis de execuție a lucrărilor folosiți rubrica de contact.


Cum procedez pentru a îmbraca un volan în piele?

Faceți o programare folosind formularul de contact sau sunând la numărul de telefon afișat pentru a stabili data și ora la care se va îmbrăca volanul. Operațiunea durează aproximativ 3 ore, timp care poate varia în funcție de complexitatea volanului.


Se poate îmbraca un volan în piele dacă nu a fost îmbrăcat din fabrică?

Se poate imbrăca în piele orice volan

Nicio grijă! Se poate imbrăca în piele orice volan indiferent dacă a fost sau nu îmbracat din fabrică, respectând aspectul dat de producător sau modificându-l și îmbinând culorile și materialele după bunul plac sau cu sfaturi din partea noastră.


Se poate face mai gros volanul dacă este prea subțire?

Da, se poate ingroșa volanul prin a-l imbrăca pestea pielea existentă sau prin adiție de burete în anumite cazuri. Volanele care nu au avut piele din fabrică se vor îngroșa odată ce se îmbracă cu până la 1 cm în circumferință, datorită grosimii pielii de aprox 1,2mm.


De ce se mișcă poliuretanul pe structura de metal și cum se poate remedia această problemă?
Tăierea poliuretanului si lipirea acestuia de structura de metal cu un adeziv special

Din cauza uzurii și a diferențelor mari de temperatură din interiorului mașinii pe tot parcursul anului, poliuretanul se dezlipeste de pe structura de metal a volanului și incepe să se rodească. Astfel se creeaza o senzație neplacută si de nesiguranță în manevrarea autoturismului. Această problemă se poate remedia foarte ușor la atelierul nostru prin tăierea poliuretanului si lipirea acestuia de structura de metal cu un adeziv special. Ulterior, acesta se va îmbrăca în pielea aleasă de dumneavoastră dintr-o gamă foarte variată de piei disponibile pe stoc, cu diverse texturi, culori sau perforații.


Cum pot întreține sau curăța pielea de pe volan sau din interiorului mașinii?
Curățare, hidratare și protejare piele volan

Pentru a curăța, hidrata și proteja pielea de pe volan sau din interiorul mașinii, vă recomandăm să folosiți produse dedicate pe care la găsiți în atelierul nostru la vânzare.

Contact.

Pentru ajutor și alte informații ne poți contacta oricând!

Contactează-ne