Flat Preloader Icon

Despre Noi

Lucram cu piele de calitate premium sau Alcantara

Descoperă confortul și rafinamentul unui volan imbracat in piele premium! Transformă-ți experiența in arta condusului cu volane de piele autentică, disponibile în București și împrejurimi. Specialiști în imbrăcarea volanelor în piele, oferim soluții personalizate pentru a satisface cele mai exigente cerințe.

Ne gasesti si pe Facebook

Cum lucrăm?

Toate lucrările se realizează din piele naturală, specială pentru tapițerie auto, sau specială pentru îmbrăcarea volanelor, importată de la marii producători din industria prelucrării pieilor de bovină. Folosim și Alcantara, un material inovator, de lux, care combină eleganța estetică și valorile funcționale.

Avem în stoc peste 120 culori de piele auto în cele mai des întâlnite nuanțe folosite la interioarele mărcilor de autoturisme, dar și o paletă de peste 2.000 de culori disponibile la comandă, livrabile în 1-2 saptămâni de la lansarea comenzii culorii necesare interiorului dumneavoastră.

Viziunea noastră.

Alegerea corespunzătoare a nuanțelor pieilor și pasiunea pentru cusătura perfectă, dată de ața de cusut dură din filamente continue cu tenacitate ridicată de poliamidă, îndeplinesc criterii de performanță ridicată și reflectă un aspect final de o manieră impresionantă. Acestea reprezintă scopul și ambiția noastră.

Ambiție
Sageata
Pasiune
Sageata
Perfecțiune
Sageata

Unde ne găseşti?

Toate lucrările se realizează în atelierul nostru situat în Otopeni, nr. 68, Ilfov și se execută pe bază de programare telefonică. Ne puteți trimite comenzi și prin curierat, la care ne vom da silința să le returnăm cât mai curând posibil, pentru a nu crea inconveniențe în activitatea dumneavoastră. Costurile pentru trimiterea și primirea elementelor prin curier sunt suportate de către clienți.

Demontajul şi montajul volanelor sau a pieselor mici sunt executate cu profesionalism și pregătire profesională corespunzătoare, pe care vi le oferim fără alte costuri suplimentare, pentru lucrările realizate în atelierul nostru din Otopeni, Ilfov. În anumite cazuri în care lucrările sunt mai complexe si presupun acordarea unui timp îndelungat pentru demontarea sau montarea anumitor elemente, se pot percepe costuri suplimentare.

Evaluare EXCELENT
Pe baza 95 recenzii
Foarte atent la detalii si transparent ! Recomand 👍👏
Sorin Popescu
Sorin Popescu
13/12/2023
Programare rapidă, execuție perfectă, material de calitate. Aspect final peste cel cu care a venit masina din fabrică.
Doru Andrei
Doru Andrei
12/12/2023
Un serviciu de nota 10 !
Alexandru Nicolae Marin
Alexandru Nicolae Marin
08/12/2023
Mega multumit! Andrei e artist, ce iese din mana lui e de pus in rama!
Dan Oprisan
Dan Oprisan
07/12/2023
Profesionist!
Daniel Chiroaia
Daniel Chiroaia
05/12/2023
Calitate TOP, seriozitate, materiale premium !!! RECOMAND!
Liviu Stefan
Liviu Stefan
30/11/2023
Manoperă și materiale premium la prețuri decente. Băiatul este PROFESIONIST.
vlad ionescu
vlad ionescu
30/11/2023
Foarte multumim!A venit cu un volan din plastic matuit si putin dezlipit in partea de sus si am plecat cu alt volan, cu o cusatura perfecta!Andrei un adevarat profesionist!
emancipatoru
emancipatoru
06/11/2023
Recomand ! Servicii profesionale,materiale de cea mai bună calitate , am retapitat un volan de camion , calitate maximă a serviciilor și timp de execuție foarte scurt. După aproximativ 4 ore deja mă bucuram de volanul premium montat. Mulțumesc Andrei !
CRISTIAN Buşcu
CRISTIAN Buşcu
26/10/2023
Mulțumesc Andreei pentru calitatea serviciului făcut . Acum am volan nou
Robert Ivanus
Robert Ivanus
24/10/2023

Contact.

Pentru ajutor și alte informații ne poți contacta oricând!

Contactează-ne